به گزارش افرا ورزش، بعد از اعلام اسامی تیم ملی دوومیدانی اعتراضها نسبت به نحوه اعزام دختران به این رقابت ها شروع شد.
در این میان فرزانه فصیحی بیشترین اعتراض را به انتخاب نشدنش داشت. او با ابراز ناراحتی از نبود نامش در لیست اعزامیها، از خداحافظی صحبت کرد.
قطعا نه تنها دوومیدانی، بلکه هیچ رشته دیگری به خاطر خداحافظی یک فرد از هم پاشیده نمیشود. فرزانه فصیحی هم این را به خوبی میداند اما هر ورزشکاری در هر ردهای و در هر رشتهای به دنبال این است که به جایگاه بالاتری برسدو نتیجه سالها زحمت خود را ببیند.
متاسفانه شرایط دوومیدانی و البته ورزش ایران به گونهای است که دختران به خصوص در سالهای گذشته به خاطر اینکه شانس بالایی برای گرفتن مدال ندارند نمیتوانند به رقابتهای مهم اعزام شوند.
البته بدیهی است که رکورد خیلی پایین، شانسی برای کسب مدال و سکو و حتی نتیجه خوب در رقابتها ندارد و شان تیم ملی هم پایین میآید اما مسابقهای باید باشد که دختران در آن خودشان را نشان بدهند.
نکته قابل توجه دیگر این است که از زمانی که سازمان تیمهای ملی در فدراسیون جدید تشکیل شده، نه تنها تعداد دختران اعزامی به رقابتها (حتی تورنمنت های بین المللی) بلکه حضور زنان در این رشته کم تر شده است.
این موضوع فقط مختص ورزشکاران نیست و حتی نایب رییس فدراسیون نیز نمیتواند آن گونه که باید در بخش خود تصمیمگیری کند و رییس سازمان تیمهای ملی نقش بیشتری را در این شرایط ایفا میکند.
البته تیمور غیاثی رییس سازمان تیمهای ملی که خود ابتدا بسیار مخالف فدراسیون بود، از همان زمان آشتی با مجید کیهانی در مصاحبههایش به دختران تیم ملی روی خوشی نشان نمی داد؛ هرچند که همه آن ها را دختر خود میداند!
بعد از اعتراض فرزانه فصیحی، تیمور غیاثی در گفت وگو با خبرگزاری ایسنا اعلام کرد که از دست خانم ها خسته شده است. او گفت:
نمیدانم چه بگویم. از دست خانمها خسته شدیم! آنها ورزشکاران صفحات مجازی هستند که حد و حدود خودشان را نمیدانند. در سازمان تیمهای ملی کارشناسان و قهرمانان ملی، رکورددارهای آسیایی و آنهایی که تخصص دارند نشستهاند و بهترینها را برای مسابقهها انتخاب کردند.
سازمان تیمهای ملی قطعا از نفرات شاخصی تشکیل شده است هرچند که برخی از این رکوردداران بارها از سوی رییس سازمان تیم های ملی مورد انتقاد قرار گرفتند و افتخاراتشان زیر سوال رفته است.
غیاثی در مصاحبه خود به تندی پاسخ فصیحی و باقی معترضان را داد. اما نکته قابل توجه این است که این اولین برخورد و مصاحبه تند او علیه دوومیدانیکاران نیست.
در ابتدا احسان حدادی مورد غضب غیاثی بود و آخرین ورزشکاری هم که قبل از فصیحی با برخورد تند او رو به رو شد، تفتیان بود.
غیاثی در پاسخ به مطالبات تفتیان به تندی جواب او را داد و در حالی که تا یک ماه قبل از کار بزرگ تفتیان در کسب مدال طلای قهرمانی آسیا صحبت می کرد به یکباره برای تخریب تفتیان اعلام کرد که او به خاطر نبودن رقیبانش قهرمان شده است.
در نهایت باید گفت قبول نظرات فدراسیون و مسئولان تصمیمگیرنده وظیفه هر ورزشکاری است اما زمانی که معیار مشخصی وجود ندارد هرکسی به خود اجازه میدهد نسبت به شرایط اعتراض کند.
آقای غیاثی! خسته نباشید که دختران را تحمل میکنید اما زمانی که معیارهایتان برای انتخاب نفرات یک روز حد نصاب است، یک روز شانس مدال و هنوز مشخص نیست نفرات چگونه انتخاب میشوند، هر شخصی به خود اجازه میدهد درباره این مسئله صحبت کند.
درست است که فرزانه فصیحی به مانند شما المپیک را تجربه نکرده و مدال بازیهای آسیایی ندارد اما به عنوان یکی از دوومیدانی کارانی که هزینه زیادی برای او صورت گرفته و سالهاست فدراسیون برای او هزینه میکند هرچند اندک باید شرایطش در خصوص اعزام نشدن به بازیهای آسیایی مشخص باشد.