به گزارش افرا ورزش، آخرین رویداد هندبالی زنان ایران مسابقات غرب آسیا بود که تیم شهید چمران لارستان با ترکیب ملیپوشان هندبال در این مسابقات قهرمان شد.
مسابقاتی که بر اساس سیاستهای توسعه هندبال و به طور کلی ورزش زنان در ایران و نشان دادن تواناییهای دختران ورزشکار، در رسانهها بزرگ جلوه داده شد و بهانهای برای افتخار، پدید آورد اما کیفیت فنی هندبال ما نباید در این موفقیت منطقهای ، مورد غفلت واقع شود.
این قهرمانی ، پایانی بر فصل پر مخاطره نشمین شافعیان، مربی کردستانی هندبال ایران است. فصلی دور از خانه با همراهی مسعود راستی و کسب یک جام در تورنمنتی منطقهای که برای ایجاد رقابت در بین تیمهای غرب آسیا شکل گرفت.
نشمین شافعیان، بخشی از پروژه لارستان برای حضور در مسابقات باشگاههای آسیا و سپس لیگ برتر بود. در سطح باشگاهی قاره و در غیاب تیمهای شرق آسیا هم به دلیل توان تیمهای آسیای میانه، قدرت رقابت نداریم و نتایج لارستان در باشگاههای آسیا در مهر ماه، قابل پیشبینی بود.
در لیگ اما، لارستان با تیمی کهکشانی، عملکرد قابل دفاعی نداشت. سوم شدن در لیگ 7 تیمی با هزینه سنگین روی دست مسعود راستی که باید علاوه بر هزینههای جاری شهید چمران، دستمزد کادر فنی و بازیکنان خوشنام پرشمارش را پرداخت میکرد نتیجه جالبی نبود.
راستی البته باید در این پروسه؛ مقابله با حاشیه کنار گذاشتن بازیکنان بومی را هم تحمل میکرد و بدیهی است در برنامه پوستاندازی یک تیم برای کسب قهرمانی یا حضور در رویدادی بین المللی، همیشه بازیکنانی که در ابتدای راه با تیم بودهاند قربانی بالا بردن توان فنی تیم و جذب مهرههای بهتر میشوند.
با این حال، چمران لارستان بلافاصله پس از ناکامی در لیگ، این شانس را داشت که به مسابقات غرب آسیا برود و با قهرمانی قابل پیشبینیاش، تلاش کند تا نتایج خود در لیگ برتر را پوشش دهد. شانسی برای توجیه هزینههای سنگین روی دوش این تیم در سال 96.
سوال این است. آیا شهید چمران لارستان را باید تیم موفقی در سال 96 دانست؟ هر پاسخی به این سوال، نسبی خواهد بود.
در پایان سال، چمران لارستان این فرصت را داشته است که به شهر خود شادی بیاورد و چهره زیبایی از هندبال به عنوان یک رشته موفق ارائه دهد.
همه هزینههای تیم لارستان با آقای راستی بود. همه هزینههای تیم لارستان با آقای راستی خواهد ماند؟