به گزارش افرا ورزش، سرانجام مینو مداح درباره علت استعفای خود از هدایت تیم ملی تکواندو زنان لب به سخن گشود و بیانیهای منتشر کرد.
مداح مدعی شد هادی ساعی رییس فدراسیون تکواندو در جلسه اخیر در حضور دبیر فدراسیون نسبت به او ادبیاتی توهینآمیز داشته است و مداح به همین دلیل از ادامه کار در تیم ملی کنارهگیری کرده است.
در بیانیه مینو مداح آمده است:
در پنحم دی ماه در جلسهای سه نفره با حضور اینجانب، هادی ساعی و رحیمی دبیر فدراسیون به منظور بررسی شرایط اعزام تیمم در بهمن ماه به فجیره مورد اهانت و بیاحترامی از سمت رئیس فدراسیون در حضور رحیمی قرار گرفتم که به هیچ وجه دلیل محکم و مشخصی برای این رفتار وجود نداشت.
استفاده ادبیات توهینآمیز ساعی به هیچ وجه در شأن اینجانب به عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان نبود، بنابراین پس از دفاع از خودم و خروج از جلسه تصمیم به ترک فدراسیون نمودم و تا این لحظه به احترام وزیر ورزش و معاونت وی و همچنین جایگاه خودم در نزد مردم عزیز سکوت کردم تا شیرینی موفقیت در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را به کام دوستداران و خانواده تکواندو تلخ ننمایم.
کمرانی پس از یک سال و ۹ ماه از تیم ملی کنار میرود. در فروردین ۱۴۰۱ مینو مداح در پی حضور هادی ساعی در راس فدراسیون، جای مهرو کمرانی را گرفت.
در آن زمان کمرانی با انتشار یک استوری نوشت که کسی که جو میکارد، گندم درو نخواهد کرد که به نظر میرسید مستقیما خطاب به هادی ساعی باشد.
دستاورد مینو مداح
دستاورد مینو مداح در دوران حضورش در تیم ملی را می توان به دو بخش تقسیم کرد: بخش روشن ماجرا، موفقیتهای المپیک و همچنین مدال طلای ناهید کیانی در مسابقات قهرمانی جهان در باکو و بخش تاریک آن، عدم موفقیت در مسابقات قهرمانی آسیا و بازیهای آسیایی.
برخی منتقدان عقیده دارند نوشتن موفقیتها یا شکستهای تکواندو در این دوران به پای مداح نه عقلانی است و نه منصفانه زیرا در فرآیند رشد یک تکواندوکار طی سالیان طولانی، مجموعهای از عوامل دخیل اند و نه اندیشههای یک مربی، به تنهایی.
با این حال تلاشهای مینو مداح برای تیم ملی شایسته قدردانی است.